Ramplast ma - Ramplast

Ramplast ma

A Fereastra magazin által készített tanulmány szerint a Ramplast ma Románia legnagyobb PVC-profilgyártója.
A Ramplast profilokat a tekintélyes IFT Rosenheim Intézet (Németország) tanúsítja, ami megmagyarázza termékeink jelenlétét és elismertségét a nyugati piacon. Extrudálási technológiák és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával készülnek.
A Ramplast termelési központja egy új automata keverőüzemmel és a legmodernebb extrudálósorokkal van felszerelve, amelyeket a terület világelső vállalatai gyártanak.

Ma vállalatunk több mint 1500 ügyfelet szolgál ki, és országszerte működik. 8 raktárral rendelkezünk Konstancán, Galatiban, Bakóban, Jászvásáron, Kolozsváron, Bukarestben és Temesváron, és stratégiai elhelyezkedésű viszonteladókkal dolgozunk együtt Nagyszebenben, Nagyváradon, Brassóban, Râmnicu Vâlcea-ban és Craiován. Nemzetközi szinten is sikeresen működünk, a Moldovai Köztársaságban, Szerbiában, Bulgáriában, Magyarországon, Makedóniában, Boszniában, Horvátországban, Montenegróban, Albániában, Szlovéniában.

Fenntarthatóság

A Ramplast profilok extrudálása kiváló minőségű PVC por és környezetbarát Ca-Zn (kalcium-cink) alapú adalékanyagok felhasználásával történik, amelyeket a világ vezető vállalatai szállítanak.

A Ramplast az 1996-ban megkezdett gyártás óta az első 100%-ban ökológiai profilt gyártja Délkelet-Európában. Bár az előállítási költség magasabb, azóta és a mai napig minden általunk gyártott profil ólom- és ónmentes összetételű, mivel ezek az elemek az emberi egészséggel és a környezetvédelemmel összeegyeztethetetlenek.

A Ramplast márkanév alatt gyártott összes PVC profil 100%-ban újrahasznosítható.

Technológia

A Ramplast PVC profilokat egy modern gyártóközpontban gyártják, amely a legnagyobb a maga nemében Romániában.

A Ramplast termelési központja egy új Plas Mec, Olaszország automata keverőüzemmel és a világ vezető német Krauss Maffei cégek által gyártott legmodernebb extrudáló sorokkal van felszerelve. Az üzem az osztrák Greiner cég által szállított extrudálási technológiát használja.

Ramplast producător de profile PVC
Fereastra Ramplast, deschisa, alba