Ramplast Kezdetek - Ramplast

Több mint 20 éves teljesítmény

1995: Ebben az évben kezdődik az a beruházás, amelynek célja, hogy a Ramplastot fejlett technológiájú PVC-profilokat gyártó központtá alakítsa át. Az 5 millió német márka értékű beruházást követően 2 PVC-profil extrudáló vonal és egy keverőüzem épül be.
1996 – 1997: ÎMegkezdődik az első ökológiai PVC-profil gyártása Délkelet-Európában, és elindul a 3 kamrás EcoClassic profilok sorozata, a termelés csúcsértéke 1000 tonna PVC-profil/év.
2003: A beruházások második szakaszának megkezdése egy új extrudálósor beszerzésével, amely biztosítja a termelési kapacitás megduplázását és a termékpaletta diverzifikálását.
2004: – Létrejön a Dynamic Selling Group, egy teljesen román magántőkével rendelkező vállalat, amely a Ramplast PVC profilok forgalmazására összpontosít, amelyeket az Oltchim SA gyárt, egy olyan gyár, amelynek hagyományai a vegyipar és a petrolkémia területén hosszú távú partnerséget ígértek. Együtt fejlesztik a márkát és növelik az eladásokat az értékesítési terület bővítésével.
2007: Ezután következik a beruházás harmadik szakasza, amely a Ramplastot a PVC-profilok gyártásának első számú romániai márkájává teszi, ahogyan ma ismert.
Ebben az időszakban a termelési létesítmények és a beruházási programok folyamatos fejlesztése zajlik, új extrudálósorokat és szerszámokat vásárolnak a 4, 5, 6 kamrás profilrendszerekhez és a bővített PVC beltéri ajtókhoz.
2010: A 2007-ben megkezdett beruházási program továbbra is pozitív hatást fejt ki, így egy jelentős új beruházási programot követően a termelési kapacitás 30%-os növelésével és két új, korszerű, kétágú gyártósorral bővül.
2018: A Ramplast márka teljes egészében a Dynamic Selling Group tulajdonába kerül, amely további beruházásokat jelent be a termelési központ fejlesztésére új termelési létesítmények beszerzése, az értékesítéssel való integráció és a műszaki támogatás révén.
Mára a termelési kapacitás elérte az évi 14 000 tonnát, így a Ramplast a legnagyobb romániai gyár a piacon.